Αφήνοντας ελέυθερη τη φαντασία μας, με καρναβαλική διάθεση και προσαρμοσμένοι στο πνεύμα της Αποκριάς, θα ξεκινήσουμε για το πρώτο σκέλος το Σάββατο 9/3 το πρωί στις 10:00 από την Πλατεία του Δήμου Μενιδίου (Αχαρναί). Περνώντας από όμορφες διαδρομές θα καταλήξουμε μετά από αρκετές δοκιμασίες στη Λίμνη της Βουλιαγμένης Κορινθίας, όπου και θα γευματίσουμε.

Στη συνέχεια ξεκινώντας το δεύτερο σκέλος και οδεύοντας μέσα από το Λουτράκι θα καταλήξουμε στο πολυτελές ξενοδοχείο Alkyon Resort Hotel, στο Βραχάτι Κορινθίας.

Εκεί θα ξαποστάσουμε και θα έχουμε τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής (για όσους δεν θα το έχουν ήδη κάνει) στο Αποκριάτικο πνεύμα, για το επόμενο ραντεβού μας, τον καθιερωμένο Αποκριάτικο βραδινό χορό μας.

Κόστος συμμετοχής για διμελές πλήρωμα: 190€ (περιλαμβάνει διανυκτέρευση σε 5-άστερο ξενοδοχείο, Αποκριάτικο χορό, δείπνο, οργανωτικά έξοδα, έπαθλα απονομής, ασφάλιση).

Πληροφορίες παρέχονται από την διοργανώτρια Λέσχη ΦΙΛΠΑ, οδός Κυβέλης 6, Γέρακας 153 44, τηλ. 210 65 34 700., φαξ 210 65 33 420