6/6/2021 - ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ 2021 

Η σχεδίαση της διάσημης και ιδιαίτερα δημοφιλούς εκδήλωσης προχωράει κανονικά. Όπως είχαμε αναγγείλει, σε συνεννόηση με τον δήμαρχο, αποφασίσαμε να μεταθέσουμε την ημερομηνία της εκδήλωσης μας από τις 30/5 στις 6/6.

Η Ανάβαση Πάρνηθας η πιο διάσημη ανάβαση της Αττικής, που αναβίωσε η ΦΙΛΠΑ πριν από 4 χρόνια, είναι μια εκδήλωση που πολλοί φίλοι της λέσχης περιμένουν με αγωνία κάθε χρόνο.

Η συναρπαστική ανάβαση διοργανώνεται με συνέπεια και με μεγάλη επιτυχία από τη λέσχη πάνω στην κλασσική διαδρομή που έχει αφήσει εποχή! Η εκκίνηση φέτος θα γίνει στις 12.00 μμ από το Μετόχι, ένα σημείο περίπου ένα χιλιόμετρο μετά το τελεφερίκ, όπου γινόταν η εκκίνηση της ανάβασης τα παλιά χρόνια. Εκεί θα προηγηθεί μια εκδήλωση στη μνήμη των παλιών αγωνιζομένων. Όπως πάντα, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός στη διάρκεια της εκδήλωσης ενώ ο τερματισμός φέτος θα γίνει στο καταφύγιο του Μπάφη. Στη διαδρομή θα γίνουν 4 ΕΔΑ με τις ανάλογες χρονομετρήσεις. Τα πρώτα 6 πληρώματα θα βραβευθούν και θα λάβουν έπαθλα.

Στην εκδήλωση μπορούν α συμμετάσχουν ιστορικά αυτοκίνητα και Youngtimers με κάρτα FIVA ή FIA σε ισχύ. 

Ετοιμάστε το αγαπημένο σας ιστορικό αυτοκίνητο και δοκιμάστε τις δυνατότητες σας εκεί όπου οι πιο διάσημοι οδηγοί αγώνων έχουν περάσει και έχουν αφήσει το στίγμα τους!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ