15ο Concours dElegance 2018

Στον φιλόξενο χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου, στις 14 Οκτωβρίου 2018, περισσότερα από 100 ιστορικά αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν για το 15ο Concours d’ Elegance, την εκδήλωση καλλιστείων κλασσικών οχημάτων που εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια πραγματοποιεί η ΦΙΛΠΑ με εξαιρετική επιτυχία.

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος συλλεκτικά, ιστορικά μοντέλα «αντίκες» τα οποία θα διαγωνισθούν για το επίπεδο γνησιότητας τους, την ποιότητα της συντήρησης τους και την αρτιότητα των εργασιών που έχουν γίνει για την αποκατάσταση τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα οχήματα θα χωριστούν στις κατηγορίες Classic, Racing, Moto, Young-Timers και Military, που καλύπτουν την αυτοκινητιστική κουλτούρα μας.

Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας θα τιμήσουν την εκδήλωση και η ψήφο σας θα αναδείξει τα καλύτερα κάθε κατηγορίας καθώς και το κάλλιστο της διοργάνωσης.

Δεκτά γίνονται αυτοκίνητα με κάρτα FIVA ή FIA και μοτοσικλέτες με κάρτα FIVA.

Λήξη συμμετοχών Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.

Έναρξη εκδήλωσης 09:00. Ελεύθερη είσοδος για το κοινό.

 

EKTAKTO!  ΦΕΤΟΣ ΤΟ CONCOURS D'ELEGANCE ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ!...
Φέτος εμπλουτίζουμε το Concours στα πρότυπα του εξωτερικού όπου σχεδόν πάντα μετά την στατική εκδήλωση ακολουθεί για όσους επιθυμούν, μια όμορφη βόλτα με τα ιστορικά οχήματα. Η ΦΙΛΠΑ λοιπόν φέτος εξασφάλισε την αδειοδότηση για όλους τους συμμετέχοντες χωρίς πρόσθετο κόστος, για μια βόλτα μέχρι το Λαύριο. Καθ' οδόν ως γνωστό υπάρχουν δεκάδες ταβέρνες και καφετέριες για να απολαύσουμε την βόλτα μας ακόμα περισσότερο.

 

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης στον Φλοίσβο λοιπόν, ξεκιναμε για την βόλτα μας προς το Λαύριο και σταματάμε στη διαδρομή όπου επιθυμούμε. Οι συμμετοχές κλείνουν σύντομα για αυτο βιαστείτε!

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΑΔΕΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ