top of page
default poster.png

Track Day

Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων

13 Μαρτίου 2022

Το εορταστικό κόστος συμμετοχής των 40€ αντί του κανονικού των 80€ IΣXYEI ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ με κάρτα FIVA ή FIA. Το κανονικό κόστος των 80€ ισχύει για τα υπόλοιπα.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

Παρακαλούμε διαβάστε τις Οδηγίες προσεκτικά !


ΓΕΝΙΚΑ

Με την έγκριση της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ, η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει στις 13 Μαρτίου 2022 την Εκδήλωση για κλασσικά αυτοκίνητα με τίτλο ΤRACKDAY. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Πάγιο Κανονισμό της ΦΙΛΠΑ και τον παρόντα Συμπληρωματικό Κανονισμό.


ΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών)

9.00 - 11.00Eλεύθερη οδήγηση (12 αυτοκίνητα στην πίστα κάθε φορά).

11.00 - (ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών) Χρονομετρημένο Αγωνιστικό Σκέλος Regularity.

Μετά το πέρας του χρονομετρημένου Αγωνιστικού Σκέλους Regularity η πίστα θα διατεθεί σε όλους τους συμμετέχοντες μέχρι την λέξη της εκδήλωσης για Ελεύθερη Οδήγηση (12 αυτοκίνητα στην πίστα κάθε φορά) με Χρονομέτρηση για όσους το επιθυμούν).

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν ιστορικά αυτοκίνητα (άνω των 30 ετών) και Youngtimers (αυτοκίνητα 20 έως 29 ετών).


Κόστος συμμετοχής €40.

Στο αγωνιστικό σκέλος του Regularity μπορούν να συμμετάσχουν μόνο ιστορικά αυτοκίνητα με κάρτα FIVA ή FIA (με ή χωρίς ιστορικές πινακίδες).

H χρήση κράνους στο σκέλος του Regularity (χρονομετρημένοι γύροι) για οδηγούς και συνοδηγούς συνιστάται αλλά δεν είναι απαραίτητη. H χρήση κράνους είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ στα σκέλη της ελεύθερης οδήγησης.

Στην κατηγορία Regularityεπιτρέπονται όλα τα όργανα μέτρησης απόστασης και χρόνου.

Στην κατηγορία Regularity "Άνευ οργάνων" επιτρέπονται μόνο τα κλασσικά όργανα μέτρησης απόστασης που ΔΕΝ δείχνουν ΜΩΤ και τα ΜΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ στο αυτοκίνητο όργανα.

Όλα τα αυτοκίνητα πρέπει να φέρουν, πυροσβεστήρα & φαρμακείο και τα αυτοκίνητα κατασκευής μετά τις 31/12/1970 να φέρουν υποχρεωτικά

ζώνες ασφαλείας.


ΕΠΑΘΛΑ

Κύπελλα θα απονεμηθούν στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή στην κάθε κατηγορία Regularity. Μετάλλια θα απονεμηθούν στους συνοδηγούς. Εφόσον τουλάχιστον 10 Youngtimers συμμετάσχουν στο αγωνιστικό σκέλος regularity, θα απονεμηθούν ανάλογα έπαθλα στους πρώτους τρείς νικητές.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία Ελεύθερης οδήγησης θα μπουν στην πίστα ακολουθώντας τις οδηγίες του Αλυτάρχη (12 αυτοκίνητα στην πίστα κάθε φορά) κατά το 1ο Σκέλος (9.00 – 11.00) και κατά το 3ο Σκέλος ελεύθερης οδήγησης.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή στην αγωνιστική κατηγορία Regularity (με ή άνευ οργάνων) θα μπουν στην πίστα ακολουθώντας τις οδηγίες του Αλυτάρχη κατά το 2ο Σκέλος (11.00 – …….) και μπορούν να μπουν ξανά και κατά το 3ο Σκέλος ελεύθερης οδήγησης.

Κάθε αγωνιζόμενος στην κατηγορία Regularity (με ή άνευ οργάνων) θα κάνει πέντε (5) γύρους - 4 χρονομετρημένους και έναν εξόδου. Οι ΜΩΤ θα είναι μεταξύ 60 - 70 χλμ και θα ανακοινωθούν λίγο πριν την εκκίνηση.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Η μέτρηση της πίστας έχει γίνει με το όχημα ακριβώς στη μέση της πίστας και όχι ακολουθώντας την αγωνιστική γραμμή.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στο χώρο της εκκίνησης 30’ τουλάχιστον νωρίτερα προκειμένου να πραγματοποιηθούν ο Τεχνικός και ο Διοικητικός έλεγχος.


Ο ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ

Γιώργος Χωριανόπουλος 6932582257.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Στιγμιότυπα εκδήλωσης

bottom of page