Με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό, τα 45 πληρώματα που συμμετείχαν στη φθινοπωρινή βόλτα μας, απόλαυσαν μια μαγική διαδρομή που κατέληγε στην Αρβανίτσα, ένα πανέμορφο πάρκο σε υψόμετρο 1,000 μέτρα.

Εκεί, μέσα στην καταπράσινη φύση, οι συμμετέχοντες ξεκουράστηκαν και άλλοι επέλεξαν να γευματίσουν στην ταβέρνα και άλλοι να κάνουν ένα πικ-νικ τηρώντας φυσικά τα μέτρα ασφαλείας όπως ορίζει το υπουργείο υγείας.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 26/9/2020 

Πιο κάτω θα βρείτε αρχείο με οδηγίες για την πρόσβασή σας στον ΣΕΑ Καπανδριτίου. Ώρα διέλευσης μεταξύ 10:30-11:00. Η πρόβλεψη του καιρού είναι ηλιοφάνεια, με ορισμένη συννεφιά και 18 βαθμούς. Στο πάρκο θα μπορέσετε να επισκεφθείτε το εστιατόριο, να περπατήσετε στη φύση, ακόμα να κάνετε και pic-nic! Ετοιμάστε τα αυτοκίνητά σας και τις παρέες σας για να υποδεχθούμε το φθινόπωρο!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΕΑ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24/9/2020

Η συγκέντρωση στον ΣΕΑ Καπανδριτίου (μετά τα πρώτα διόδια) δεν θα γίνει για λόγους ασφαλείας. Θα γίνει όμως η διανομή του υλικού (roadbook & χάρτης). Έτσι, σας παρακαλούμε μεταξύ 10:30 και 11:00 να κάνετε την διέλευσή σας μέσα από τον σταθμό. Εκεί θα σας περιμένει η οργάνωση για να σας δώσει το υλικό. Κατά την άφιξή σας στο πάρκο, παρακαλούμε όλους να φοράτε μάσκα και να τηρείτε τις υποδείξεις της πολιτείας για τα μέτρα προστασίας, έτσι ώστε να συναναστραφούμε με ασφάλεια παρόλο που θα είμαστε σε ανοιχτό χώρο. Τέλος παρακαλούμε πολύ, να εξοφλήσετε τη συμμετοχή σας μέχρι αύριο στους τραπεζικούς λογαριασμούς της λέσχης καθώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα εξόφλησής της στο πάρκο. Σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφα!

 

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΒΟΛΤΑ 2020 - ΑΡΒΑΝΙΤΣΑ 

Φέτος, με την Φθινοπωρινή Βόλτα, η ΦΙΛΠΑ θα σας «ταξιδέψει» στη μαγευτική Αρβανίτσα! Η Αρβανίτσα είναι ένα μικρό οροπέδιο σε υψόμετρο 1,000 μέτρων κοντά στο Κυριάκι Βοιωτίας, 143χλμ μακριά από την Αθήνα και 33χλμ από τη Λειβαδιά και αποτελεί μια ιδανική επιλογή για μια μονοήμερη εκδρομή με το ιστορικό σας αυτοκίνητο! Πρόκειται για μια τεράστια έκταση πράσινου, περιτριγυρισμένη από πανύψηλα έλατα, όπου επίσης υπάρχει μια παιδική χαρά, πέτρινες βρύσες, παγκάκια και μια μικρή ταβέρνα. Ο ιδανικός τόπος για να ξεφύγετε μέσα στη φύση! Μετά την βόλτα σας, στη ταβέρνα μπορείτε να δοκιμάσετε φέτα ψητή με μέλι, τηγανιτή φορμαέλλα (τοπικό τυρί), λουκάνικο, κοντοσουβλάκι ή και ελάφι με κουκουνάρι και δαμάσκηνα!

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 και καλύπτει την ασφάλεια και τα έξοδα οργάνωσης. Ή εκκίνηση θα λάβει χώρα στις 11.00 στο ΣΕΑ Καπανδριτίου και η ώρα επιστροφής είναι ελεύθερη. 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ