ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού αναγκαζόμαστε να πάρουμε μέτρα για να προφυλάξουμε τους εργαζόμενους και τα μέλη μας συνεπώς όλες οι εκδηλώσεις αναβάλλονται μέχρι να ξεπεραστεί η πανδημία. Η νέα ημερομηνία για το Διεθνές Ράλλυ θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατόν.

 

Κεφαλονιά 24-27 Σεπτεμβρίου 2020

To 49ο Διεθνές Ράλλυ έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα 24 - 27 Σεπτεμβρίου 2020 στη Κεφαλονιά. Όπως πάντα, το ράλλυ θα είναι της κατηγορίας FIVA A' event (under the supervision of a FIVA Steward).

Το ράλλυ θα εκκινήσει από την Πάτρα που βολεύει και τους ξένους συμμετέχοντες που καταφθάνουν με τα ferry boat από την Ιταλία.

Tην πρώτη ημέρα οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τις διαδρομές της Δυτικής Πελοπονήσσου, τους γνωστούς ώς "δρόμους του οίνου" και θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την αρχαία Ολυμπία.

Αργότερα το απόγευμα τα πληρώματα θα μεταβούν στην Κυλίνη για το πέρασμα με ferry boat για την Κεφαλονιά.

Τις επόμενες τρεις μέρες οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τις πανέμορφες διαδρομές στο νησί της Κεφαλονιάς που θα τους περάσουν μέσα από πολλά γραφικά χωριά και θα ανέβουν στο ιστορικό βουνό Αίνος με υψόμετρο 1.830 μ. και το προστατευόμενο φυσικό πάρκο.

Το ράλλυ θα τερματίσει το απόγευμα της Κυριακής και θα ακολουθήσει το γεύμα gala απονομής. Μετά την απονομή οι συμμετέχοντες θα πάρουν το ferry για την Κυλίνη. Οι ξένοι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να διαβούν έγκαιρα για την Πάτρα για να επιβιβαστούν στα ferry για την επιστροφή τους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οχήματα κατασκευής μέχρι το 1990 και Youngtimers (εκτός συναγωνισμού).

Οι συμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν να διαγωνιστούν στις κατηγορίες “Super Trophy” ή “Classic Trophy”. Η κατηγορία “Super Trophy” έχει περισσότερες διαγωνιστικές Ειδικές Διαδρομές και υψηλώτερες ΜΩΤ ενώ η κατηγορία “Classic Trophy” που ακολουθεί τις ίδιες διαδρομές, είναι πιο "χαλαρή" με λιγότερες δοκιμασίες και χαμηλώτερες ΜΩΤ.  

Οι διαδρομές του ράλλυ θα είναι συνολικά 500 χλμ. για όλες τις κατηγορίες.

Το κόστος συμμετοχής (που θα ορισθεί σύντομα) θα περιλαμβάνει διαμονή για δύο άτομα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων για 4 μέρες (3 διανυκτερεύσεις), το ferry boat Κυλίνη - Κεφαλονιά, ασφάλεια αγώνα, οδική βοήθεια, τα οργανωτικά έξοδα και το γεύμα gala της απονομής.

Κρατήστε την ημερομηνία! Περισσότερα σύντομα.