ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΟΔΗΓΟΙ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΟΜΑΔΕΣ

Με την ολοκλήρωση του 48ου Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ ολοκληρώθηκε και το 1ο πρωτάθλημα του CEERT. Στο ράλλυ, οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα, είχαν ξεχωριστή βαθμολογία που τελικά ανέδειξε τους νικητές. Για το 2020 προβλέπεται ότι πιθανόν να συμμετάσχουν και πληρώματα από περισσότερες χώρες της κεντρικής Ευρώπης που θα κάνει το πρωτάθλημα ακόμη πιο συναρπαστικό! 

BULLETIN 26/8/2019

Το Ράλλυ Sibiu στη Ρουμανία ήταν απολαυστικό! Ωραίες διαδρομές, γρήγορες, "σφιχτές" ειδικές συντέλεσαν στην ικανοποίηση των συμμετεχόντων. Με την ολοκλήρωση του,  η κατάταξη του πρωταθλήματος CEERT διαμορφώθηκε ως εξής: 1οι με 10 βαθμούς είναι οι Έλληνες Α.Δούρος και Κ.Πιπερός αλλά τους ακολουθούν από κοντά με 9 βαθμούς τρία πληρώματα! Σαν αποτέλεσμα το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ στις 26 - 29/9 που είναι και το τελευταίο ράλλυ του πρωταθλήματος CEERT θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον γιατί θα αναδείξει τον τελικό νικητή!

Στις ομάδες η Ρουμανία φαίνεται ότι έχει "καθαρίσει" το πρωτάθλημα γιατί αρκεί απλά να συμμετάσχει στο τελευταίο ράλλυ για να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς ασχέτως κατάταξης... 

 

BULLETIN 25/6/2019

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CEERT
Τελικά ο αγώνας της Ουγγαρίας μαθαίνουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί και η ημερομηνία του αγώνα της Ρουμανίας αλλάζει. Έτσι το τελικό πρόγραμμα του CEERT 2019 διαμορφώνεται ως εξής:

1. Τουρκία (Κωνσταντινούπολη) 20 - 23/4
2. Βουλγαρία 7 - 9/6 
3. Ρουμανία 15 - 17/8 
4. Ελλάδα (το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ) 26 - 29/9